Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای کابینه دوازدهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) بیست و ششم مرداد ماه ۱۴۰۱ هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سوالات‌شان پاسخ دادند.

به گزارش ایران اکونومیست، سید ابراهیم رئیسی در جلسه امروز هیات دولت، با تاکید بر ضرورت پیش‌بینی همه تمهیدات و زیرساخت‌های لازم برای تسهیل حضور زائران اربعین، از دستگاه‌های ذیربط خواست با روحیه جهادی و استفاده از همه ظرفیت ستادهای مردمی در این مسیر فعال باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مردمی در اجتماع  عظیم مردمی اربعین تاکید کرد و افزود: همه دستگاه‌های دولتی به وظایف خود در تسهیل‌گری حضور مردم با همه توان عمل کنند و ستادهای مردمی را یاریگر خود بدانند.

همچنین مشروح گفت‌وگوهای سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رییس جمهور، رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت، بهرام عین‌الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات، جواد ساداتی‌نژاد وزیر جهادکشاورزی، احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، جواد اوجی وزیر نفت،  حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان،‌مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه با خبرنگاران را هم می توانید در لینک های زیر بخوانید.

بالغ بر ۹۰۰ مصوبه ماحصل سفر رییس جمهور به ۳۱ استان کشور در کمتر از یک سال

سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رییس جمهور با اشاره به اینکه در یک سال گذشته رییس جمهور ۳۱ سفر استانی و هفت سفر موضوعی به شهرهای مختلف کشور داشتند، افزود:  ماحصل این سفرها بالغ بر ۹۰۰ مصوبه است که حدود پنج هزار و دو پروژه و طرح عمرانی که عمدتا نیمه تمام هستند را در بر می گیرد.

مسیر تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت باید در مجلس طی شود

رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت هرگونه تصمیم‌گیری برای تفکیک این وزارتخانه را منوط به اقدام مجلس شورای اسلامی دانست و افزود: بهتر است من درباره این موضوع صحبت نکنم. اما در مجموع باید گفت که تصمیم لازم را مجلس باید بگیرد. چیزی که الان مصوب شده  این است که طرحی در مجلس بوده و دولت با آن طرح موافقت کرده است. یعنی باید آن مسیر در مجلس طی شود.

آخرین ها از مشاهده اولین مورد ابتلا به آبله میمونی در ایران

بهرام عین‌الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تشریح آخرین اقدامات این وزارتخانه در حوزه مقابله با بیماری آبله میمونیف گفت: ما نگرانی‌هایی در این زمینه داشتیم و برای همین از افرادی که از نقاط آلوده به کشور وارد می‌شدند نمونه‌برداری می‌کردیم و تا به دیروز موردی نداشتیم و فقط دیروز بود که یک خانم از اهواز که همسرش به تازگی از کانادا بازگشته بود، مشغول رصد کردن این مورد هستیم و پایگاه‌های مرزی خود را هم تقویت کرده‌ایم چون متاسفانه در منطقه‌ای قرار گرفته‌ایم که در اطرافش شیوع بیماری‌ها نسبتاً زیاد است.

وی افزود: ما رصد و کنترل خود را اعمال می‌کنیم و اگر موردی بود با آن مقابله خواهیم کرد.

به دنبال تامین حقابه قانونی کشور از ترکیه و افغانستانیم

علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو  درباره سفر به افغانستان و نتایج آن خاطرنشان کرد: هم در هیرمند و هم درباره ترکیه در دستور کار دولت است که حقابه قانونی کشور تامین شود از نظر حقوقی با افغانستان معاهده ۱۳۵۱ را داریم و دنبال آن هستیم که مطابق با آن رفتار شود و مانع بزرگی برای اجرای این معاهده ایجاد شده بود و آن سازه الحاقی به بند کمال خان بود که باعث انحراف آب شده بود و در توافق اخیر با هیات حاکمه افغانستان قول دادند که قطره ای آب به سمت "گود زره" که منطقه ای لم یزرع است جاری نشود.

سرعت اینترنت افزایش یافته است

عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات با بیان اینکه سرعت اینترنت افزایش یافته است، ضمن اظهار بی اطلاعی از میزان دقیق این افزایش، آن را به طور متوسط حدود ۲۷ مگابیت بر ثانیه اعلام کردو افزود: البته در حوزه ارتباطات ثابت وضعمان خوب نیست و این را بارها گفته‌ایم.

نگاه ما پایداری خودکفایی در گندم است

جواد ساداتی‌نژاد وزیر جهادکشاورزی با اشاره به بازدید رییس جمهوری از وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: محوری‌ترین مسئله‌ای که رییس‌جمهور در این بازدید مطرح کرد، تأمین پایدار غذای باکیفیت، سالم و ارزان با منشاء داخلی بود که بحث تنظیم بازار، سلامت غذا، افزایش بهره‌وری ، کاهش دلالی و حمایت از تولید داخل در آن لحاظ شده باشد.

وی با تاکید بر اینکه نگاه ما پایداری خودکفایی در گندم و نان است، گفت: در سال‌های گذشته خودکفایی گندم داشتیم، اما این حرکت سینوسی بود و ما به دنبال پایداری این امر هستیم.

بخشودگی های مالیاتی در هفته دولت

احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی از بخشودگی های مالیاتی در هفته دولت خبرداد و گفت: کاسبان و تولید کنندگان و فعالان اقتصادی که به دلایلی نتوانستند بدهی مالیاتی خود را پرداخت کنند از ۲۹ مرداد تا ۱۰ شهریور مشروط بر اینکه اصل بدهی مالیاتی را بپردازند تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان برای فعالان حقیقی و ۳۰۰ میلیون تومان برای فعالان حقوقی مشمول بخشودگی صد در صدی می‌شوند.

چه توافق بشود یا نشود، دولت دنبال مهار تورم است

 وی همچنین درباره نحوه برخورد بازار با شرایط دستیابی به توافق یا عدم توافق هسته‌ای، تاکید کرد: چه توافق برجام انجام شود، چه نشود، مهار تورم، سیاست اول دولت است. برنامه مهار تورم در بازارهای مختلف به عنوان برنامه قطعی ستاد اقتصادی دولت در حال اجراست و معاون اول جلسات مختلفی با تمام وزرا و دستگاه‌ها دارند.

اعزام تیمی از ایران برای اطفای حریق در مخازن نفتی کوبا

جواد اوجی وزیر نفت درباره کمک ایران به کوبا در حوزه نفت، از اعزام تیمی از ایران برای اطفای حریق و خاموش کردن مخازن آتش گرفته در کوبا خبر داد و گفت: هفته گذشته مخازن نفت کوبا دچار حریق شد که به جهت همکاری‌هایی که با این کشور داریم سریعا تیمی از متخصصان اچ پی سی برای اطفای حریق و خاموش کردن مخازن اعزام شد.

نامه فیفا برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها در حد پیشنهاد است

حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در واکنش به نامه فیفا برای حضور زنان در استادیوم‌ها در جریان رقابت‌های باشگاهی هم گفت: فیفا در نامه خود حضور زنان در رقابت‌های باشگاهی را پیشنهاد داده است. تاکید می‌کنم نامه فیفا در حد پیشنهاد بوده. ما در حال پیگیری برای شناسیایی استادیوم‌هایی هستیم که زیر ساخت مناسب دارند و شرایط شورای تامین، دستورالعمل‌های امنیتی و انتظامی در آن‌ها فراهم است. از قبل هم جلساتی در این خصوص شروع شده و اصلا ما کاری به نامه فیفا نداشتیم.

شرط میرکاظمی برای افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان

مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه در مورد تصمیم دولت برای افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشگری، اظهار کرد: رئیس جمهوری دستوری برای ترمیم حقوق شاغلان و بازنشستگان دادند. البته با این فرض که خلق پول یا استقراضی انجام نشود. ما هم جلساتی گذاشته‌ایم تا این موضوع را دنبال کنیم که هنوز به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم. امیدوارم در روزهای آینده به جمع‌بندی نهایی برسیم.

وی گفت: افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان کشوری و لشگری منوط به تامین منابع یا مدیریت مصارف است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: حیاط دولت ، برگزیده‌ها ، سفر استانی رئیسی ، تفکیک وزارت صنعت ،معدن و تجارت ، آبله میمونی ، حق‌آبه ، سرعت اینترنت ، خودکفایی گندم ، راهپیمایی اربعین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حیاط دولت برگزیده ها سفر استانی رئیسی تفکیک وزارت صنعت معدن و تجارت آبله میمونی حق آبه سرعت اینترنت خودکفایی گندم راهپیمایی اربعین معدن و تجارت رییس جمهور نامه فیفا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۶۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • موافقت وزیر جنگ صهیونیستی با پیشنهاد مصر برای آتش‌بس
  • درگیری لفظی در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی/ بن گویر خطاب به نتانیاهو: گالانت را برکنار کن
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • درگیری لفظی در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • کابینه جنگ اسرائیل امروز تشکیل جلسه می‌دهد
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است